Eta Otomotiv

Aracınızı Hemen Alabiliriz

Türkiye’nin 81 ilinden kazalı ya da hasarlı araçlarınızı konusunda uzman ekspertizlerimizin belirlediği değer üzerinden anında, nakit olarak alıyoruz. Arabanızın hasarı ne olursa olsun uzmanlarımız sizler ile en güncel ve en doğru bilgileri paylaşacaktır.

Hasar Kaydı Sorgulama

Araç hasar kaydı sorgulama ikinci el araba alım satım işlerinde sıkça kullanılan bir işlem. Aracın herhangi bir hasar kaydının olup olmadığı ve herhangi bir kazaya karışıp karışmadığı araç hasar kaydı sorgulama yapılarak öğrenilebilir. Araç sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden e-Devlet şifresi ile yapılabilmekte.

Araç sorgulama işlemi yapabilmek için e-Devlet şifreniz yoksa PTT şubesinden temin edebilirsiniz. Turkiye.gov.tr adresinden erişim sağlanabilen e-Devlet sisteminde sisteme giriş sayfasında “e-Devlet şifresi ile giriş”, “mobil imza ile giriş”, “elektronik imza ile giriş” ve “T.C. kimlik kartı ile giriş” yöntemlerinden herhangi birisini kullanabiliyorsunuz. Sisteme giriş yaptıktan sonra e-hizmetler kategorisindeki Emniyet Genel Müdürlüğü’nün online araç sorgulama ekranından sadece araç plaka bilgisini girerek aracın tüm yasal ve güncel bilgilerine ulaşabilmek mümkün oluyor.

Kaza bilgisi sorgulama yapacaksanız KAZA yazıp boşluk bırakarak ve araç plakasını yazarak 5664’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Kazaya karışan araçların kusur oranları bu işlemi gerçekleştirdiğinizde cep telefonunuza geliyor.

Tags :
Share :